Werkwijze

Als familiezaak bundelen we onze uitgebreide en gevarieerde vakkennis om jullie de beste beleving en het allermooiste resultaat te garanderen.

 • Twee  Fotografen

  Je komt het niet zo heel erg vaak tegen, maar wij kiezen er doelbewust voor om jullie huwelijk steeds met twee fotografen in beeld te brengen. Dat brengt namelijk alleen maar voordelen met zich mee. We zijn twee erg aan elkaar verschillende fotografen, maar zijn zo goed op elkaar ingespeeld dat we doorheen jullie reportage één mooie verhalende lijn kunnen aanhouden.

  Jullie kunnen je tenslotte maar op één van onze beide tegelijk concentreren én toch is de andere ook heel de tijd aan het fotograferen. Dat levert erg spontane en natuurlijke beelden op. Omdat je simpelweg vergeet dat je aan het poseren bent. Voor je het weet, merk je ons niet meer op en maken we foto's van wie je echt bent.En omdat we met twee zijn, kunnen we ook op twee locaties tegelijk zijn.

  Op de momenten dat we dan weer samen komen, staan we uiteraard niet naast elkaar foto's te nemen. We zijn erg complementair zodat we alle must-have foto's kunnen combineren met sfeer, details, emotie én foto's van familie en vrienden. En je krijgt vanzelfsprekend ook de dag vanuit jullie beide standpunten te zien. Volgens ons een ideale mix om er een onvergetelijke fotoreportage van te maken.

  Twee fotografen, twee standpunten.

 • Werkwijze vooraf

  Overtuigd om met ons samen te werken? Of wil je eerst eens volledig vrijblijvend kennis maken? We nodigen jullie met veel plezier uit voor een kopje koffie en bespreken graag alle verschillende mogelijkheden. Het is de ideale gelegenheid om elkaar alvast wat te leren kennen en om onze verschillende voorbeeld albums in te kijken. Zo krijg je een goed idee van de kwaliteit en stijl waar we zelf zo sterk achter staan en die we enthousiast met jullie willen delen.

  We leren jullie ook liefst zo goed mogelijk kennen, zodat we weten wie jullie zijn en waar jullie veel belang aan hechten. Het is maar één van de kleine details die we toepassen om onze reportages zo persoonlijk mogelijk te maken. We doen er alles aan om steeds snel en gestructureerd terug te mailen of jullie telefoontjes te beantwoorden. En we denken ook actief mee met jullie trouwplannen. Zo kunnen we elke reportage weer uniek en verschillend maken.

 • Fotoshoot Fever

  De fotoshoot op jullie huwelijksdag is misschien soms wel een beetje het moment waar jullie nog onwennig over zijn. Je staat tenslotte ook niet elke dag voor de lens van een fotograaf. Wij geloven er niet in dat mensen niet fotogeniek zouden zijn. We horen vaak van onze koppels dat ze "moeilijk te fotograferen zijn". Onzin! Wij vragen om zo weinig mogelijk in de camera te kijken en vooral heel erg veel te genieten van jullie dag én van elkaar. De rest volgt vanzelf. Helemaal niks om jullie zorgen over te maken.

  Toch een beetje nerveus voor de fotoshoot op locatie? Ook dat komt helemaal goed. We houden er sowieso niet van om wilde dingen met jullie te gaan doen. Nee, we zien het echt als een moment waarop jullie even de tijd hebben om helemaal van elkaar te genieten. We maken natuurlijke en tijdloze foto's, zonder al te veel poseren. Zo denk je achteraf vast en zeker terugaan de leuke momenten die verbonden zijn aan jullie huwelijksfoto's.

  En waarom denken we niet eens aan een Loveshoot? Het is de ideale gelegenheid om elkaar nog beter te kennen en zo weet je ook wat je allemaal kan verwachten.

  Loveshoot in Parijs

TIP! Benieuwd naar hoe een huwelijksreportage verloopt? Ontdek het hier!