Referenties

Onze klanten zijn onze beste ambassadeurs. We laten ze dan ook graag hier aan het woord. Met erg veel wederzijdse dank voor de fijne samenwerkingen en de mooie momenten die we samen beleefd hebben.

Hebben ze je warm kunnen maken? Contacteer ons dan met jouw plannen.

Aline Callebert

"Een super leuke loveshoot op locatie. Prachtige, unieke uitnodigingen. Een dreamteam om mee te mogen werken. Je voelt je meteen op je gemak bij Bart en zijn papa. Een hele vlotte opvolging en afwerking van de foto's. Open communicatie, waarbij je als klant je visie mag delen. #top"

Eline Van Houtte

"Fantastische mensen om mee samen te werken! Ze luisteren naar jouw wensen en leveren prachtige foto's!Bedankt!"

Melanie Declercq

"Een gemakkelijk gesprekje op vooraan, duidelijke uitleg en een mooi aanbod van albums en extra's. Jullie waren heel vriendelijk, stonden open voor onze ideetjes, zorgden voor een relax gevoel en vooral: jullie namen zo'n ongelofelijk mooie foto's. Prachtig gedaan!"

Melissa Dejonghe

"Uitstekende service! Wij zijn heel tevreden van de foto's van zowel onze verlovingsstoot als onze trouwfoto's. Direct antwoord op al je vragen en steeds beschikbaar. Als jullie topfotografen zoeken, ben je hier aan het juiste adres. Heel originele en prachtige foto's."

Jolien Bas

"Fantastische ervaring met Bart en zijn zus voor onze huwelijksfotografie. Het hele proces van boeken tot opvolging is super gemakkelijk en ontspannen, met fantastische foto's als resultaat en met oog voor elk detail in elke foto! Ook op de dag zijn ze erin geslaagd alle stress weg te nemen en ervoor te zorgen dat iedereen ontspannen op de foto ging, met goede tips en aanwijzigingen. Een echte aanrader!"

Bjorn Seigers

"Het team van Upshot is heel professioneel en weet waar ze mee bezig zijn. Ze begeleiden je tijdens de mooiste dag van je leven om zo de beste foto's te creëren. Reken maar op een heel persoonlijke aanpak. En het team is heel vriendelijk en flexibel."

Benedic Vierstraete

"Super service! Profs tot in de puntjes! Ze hebben van onze dag de meest onvergetelijke dag gemaakt! Loveshoot is een aanrader."

Lieselot Mus

"Pracht team om mee samen te werken, fijne dag, een goede klik, en zonder veel woorden onze verwachtingen begrijpen. TOP!"

Met trots werken we ook vaak voor zakelijke klanten. Een selectie: