Loveshoot

Vier de liefde met een unieke fotoshoot.

Loveshoot Collections, vanaf 295 euro

Een loveshoot is de ideale gelegenheid om eens samen in alle rust op de foto te gaan. Weg van de drukte van jullie huwelijksdag zelf, maar toch een minstens even bijzonder momenten dat je samen beleeft. We zoeken naar gemoedelijke en spontane beelden, geen strakke poseerfoto's dus. Zo hebben jullie niet alleen mooie foto's voor op de uitnodigingen, maar ook om samen met vrienden en familie van te genieten. Maar ook zonder aankomend huwelijk kan de liefde gevierd worden. Je hoeft echt niet te trouwen om samen te genieten van een romantische loveshoot.

We zoeken samen naar een toffe locatie waar jullie je goed bij voelen en plannen een datum in. Bij slecht weer, kijken we gewoon opnieuw uit naar een andere dag. Want we leggen jullie liefde bij voorkeur vast onder zacht en aangenaam daglicht. Om zo het mooiste en natuurlijkste resultaat te verkrijgen. Zoals altijd bij Upshot, ontvang je achteraf de mooiste selectie in hoge resolutie als digitaal fotobestand. 

Onze Loveshoot Collections starten bij 295 euro. Fotograferen we nadien ook jullie huwelijk, dan ontvangen jullie een leuke korting van 50 euro. Hiervoor gaan we anderhalf uur met jullie op stap en ontvang je achteraf minimaal 30 digitale fotobestanden, elk tot in de puntjes nabewerkt. Uiteraard zonder watermerk.

Loveshoot in Parijs

Traditiegetrouw bevinden we ons in de lente specifiek voor extra romantische Loveshoots in Parijs. Je kan je Loveshoot dan daar laten doorgaan. Waarom maken jullie er geen bijzonder weekendje van? Even weg met jullie twee...

Eerstvolgende data:
- Vrijdag 13 april 2018
- Zaterdag 14 april 2018
- Zondag 15 april 2018

Reserveer hier je unieke Loveshoot