Lifestyle

Ook het dagdagelijkse is uniek.

Lifestyle Collections, vanaf 245 euro

We weten het allemaal: Het leven is druk en haastig. Voor je het weet vliegt het aan je voorbij. Daarom is het zeker geen overbodige luxe om af en toe eens stil te staan bij de kleinere dingen, bij de mooie momenten. Maar jammer genoeg stellen we dat vaak uit.

Tijdens een Lifestyle fotoshoot gaan we jullie fotograferen zoals jullie echt zijn en we bespreken vooraf goed wat de insteek is van de shoot: spontane gezinsfoto's op het strand, een unieke zwangerschapsreportage in het bos, samen met vrienden en vriendinnen de stad in of misschien heb je wel een bijzonder activiteit voor ogen. Alles kan en niets moet. We gaan naar een mooie plek naar keuze en laten onze inspiratie de vrije loop. 

Onze Lifestyle Collections starten aan 245 euro. Hiervoor heb je een fotoreportage van een uurtje en ontvang je minimaal 25 tot in de puntjes afgewerkte digitale fotobestanden. Indien gewenst kan je dit verder aanvullen met een prachtige fine-art fotoalbum of mooie prints.

Onze "A Day In The Life Of" is een fotografie documentaire van jezelf of je gezin. Bart loopt een halve of een hele dag mee in jullie gezin en maakt daar spontane beelden van jullie activiteiten, gewoontes en hoe jullie gewoon gezellig met elkaar omgaan. Dus écht helemaal niets geposeerd en gewoon zoals het gebeurd. Een hele dierbare herinnering is, want het is zo ontzettend leuk om foto's te hebben van de gewone dingen in jullie gezin. Momenten die gewoon alledaags gebeuren, maar die later nooit meer terugkomen.


Onze A Day In The Life Of kan op verschillende manieren georganiseerd worden en daarom is een voorbereidend kennismakingsgesprek altijd inbegrepen.

Investering
4 uur fotografie: 595 euro / 8 uur fotografie: 795 euro

Wat wil jij graag op de foto?