Foto-Albums

We hebben bijzonder veel aandacht voor onze fine-art fotoreportages en we denken dat ze daarom juist het allerbeste album verdienen. We zijn er dan ook ontzettend trots op dat we jullie de hoog kwalitatieve kunnen aanbieden die naar smaak kunnen gepersonaliseerd worden.

Afwerking album: Kers op de taart!

Al onze huwelijksalbums komen steeds in een katoenen hoes en een met een in houten bewaardoos, dewelke bekleed werd met een warm neutraal linnen (raw). Zo is het album altijd goed beschermd en kan je er een leven lang van genieten.

Willen jullie graag advies bij jullie keuzes? Neem dan gerust contact op met Bart. Hij helpt jullie met veel plezier verder.


Papiersoort

MODERNO collectie. Deze collectie albums bestaan uit semi-glanzende fotoprints die worden gemonteerd op verstevigde tussenschoten, alvorens ze met de hand worden ingebonden tot een prachtig foto-album. Wanneer je in een moderno album bladert heb je het gevoel dat je een traditioneel foto-album in handen hebt met een extra luxueuze uitstraling.

RETRO collectie. Bij deze collectie worden professionele fine-art afdrukken met de hand ingebonden tot een uniek foto-album. Daarvoor wordt gebruik gemaakt van het beste kunstenaarspapier en het resultaat is volledig mat en zuiver wit. Wanneer je in een retro album kijkt, heb je het gevoel dat je in een kunstboek of modemagazine aan het bladeren bent.


Materialen

Klik de materialen aan voor een grotere afbeelding.


Personalisatie

Het type personalisatie is afhankelijk van je kaft keuze. Indien je personalisatie niet vermeld staat bij de kaft categorie, dan is dit technisch niet mogelijk. Overprint is een folie die rechtstreeks op de kaft wordt aangebracht en je hebt keuze tussen Goud, Zilver, Wit en Zwart. Dit staat geïllustreerd op de eerste foto. (goud)

OPGELET: Full Photocover is sinds 01/07/2018 niet meer mogelijk. Wij passen onze illustraties spoedig aan. Dank voor het begrip. 

Papiersoorten
Moderno: inbegrepen
Retro: 50 euro
Kaftmaterialen Linnen

Natural: inbegrepen
Lux Linnen: 20 euro
Record Linnen: 30 euro
Colibri Linnen: 40 euro
Premium Pastel: 50 euro

Kaftmaterialen Leder

Kunstleder: inbegrepen
Echt leder: 80 euro

Personalisatie

Embossing: 50 euro
Overprint: 60 euro
Laseretching: 60 euro

Fotocovers

Cameo: 50 euro
Photostripe: 75 euro