Huwelijksreportage

Eigenwijs met oog voor detail.

Wedding Collections, vanaf 1.595 euro

Upshot Photography heeft zich van bij haar opstart in 2010 steeds toegelegd op huwelijksfotografie. Onze creatieve familiezaak heeft zich dan ook gespecialiseerd in het vastleggen van deze prachtige momenten zodat ze voor altijd kunnen naverteld worden. Het is voor ons steeds weer de doelstelling om jullie huwelijk te vereeuwigen in een reeks adembenemende foto's. Met jullie liefde voor elkaar als centraal thema.

Het liefst zijn we zo discreet mogelijk aanwezig en fotograferen we jullie huwelijksdag zoals deze zich voordoet. Dat betekend dat we jullie niet gaan vragen om te poseren of bijvoorbeeld nog eens de ringen opnieuw om te doen. Spontane beelden, daar draait het wel om. Om dat te bereiken komen we steeds met twee fotografen: een hoofdfotograaf die dicht bij jullie fotografeert en voor de must-haves zorgt, én een second shooter om ook alle details, vrienden en familie in beeld te brengen. Bovendien zijn we binnen Upshot allemaal zo goed op elkaar ingespeeld dat we doorheen jullie reportage steeds één mooie verhalende lijn kunnen aanhouden.

Onze Wedding Collections starten aan 1.595 euro. Daarvoor krijgen jullie een mooie dagreportage, inclusief alle digitale fotobestanden zonder watermerk. Omdat je mooiste herinneringen ook een prachtig foto-album verdienen, zit een fine-art fotoalbum meteen mee inbegrepen. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Neem contact met ons op, dan sturen we jullie onze uitgebreide huwelijksbrochure toe.

Controleer onze beschikbaarheid voor jullie datum.