Kids & Communie

Want ze worden zo snel groot.

Kids Collections, vanaf 195 euro

Het lijkt een super groot cliché, maar niets is minder waar! Kinderen worden zo snel groot. Voor je het weet zijn die guitige en schattige momenten niet op foto vastgelegd. Onze Kids collections leveren unieke kinderportretten op, die je kan koesteren met mooie afdrukken.

We gaan op een ervaren en speelse manier met je kindje om zodat écht iedereen zich ontspannen voelt. Dat kan soms even een kwartiertje duren, maar uiteindelijk komen alle kids los voor onze camera. Daarom vinden deze fotoshoots steeds plaats bij jullie thuis of op een mooie buitenlocatie. Waarom denken we niet aan een speciale locatie die waar je kind vertrouwd is? Dat levert meteen veel spontanere beelden op dan even lief lachen in een kille fotostudio. 

Onze Kids Collections starten aan 195 euro en daarvoor gaan een uurtje op stap met je kind(eren) op een leuke en speelse locatie. Bovendien krijg je minstens 15 tot in de puntjes afgewerkte digitale fotobestanden mee inbegrepen. Let op: Tijdens onze Kids collections hebben we enkel aandacht voor je kind. Ben je op zoek naar een familie fotoshoot, dan verwijzen je graag door naar onze Lifestyle Collections.

Meer info over onze kids collections?