Wat wij zoeken:
Volg je een opleiding fotografie en wil je graag stage lopen bij een goed draaiende fotostudio? Dan is een stage bij Upshot Photography wat je zoekt.

Wat jij kan bieden:
Ideaal gezien ben je een student fotografie en op zoek naar een stage voor academische credit. Je aspireert aan de slag te gaan binnen de portret- en/of huwelijksfotografie. Voorgaande ervaring met huwelijken komt dus zeker en vast in aanmerking. Je beschikt over een eigen professionele camera en prime lenzen en hebt de mogelijkheid om gebruik te maken van Adobe Lightroom.

Wij stellen voor:
Een onbezoldigde stage naar gelang de vereisten van je opleiding. Je krijgt veel opportuniteiten om alle facetten van het beroep in de praktijk te ervaren en bij te leren. We bieden je veel vrijheid en flexibiliteit naar de invulling toe. Daarnaast blijven we je ook na je stage verder ondersteunen en kan je doorgroeien naar een second shooter samenwerking.

So you think you can shoot?

Heb je alles in huis om deze uitdaging aan te gaan? Super! Mail dan nu nog ons je cv en portfolio. Dan maak je snel deel uit van onze talent pool.

SOLLICITEER