Wat wij zoeken:
Een enthousiaste second shooter die ons team wil versterken en mee wilt gaan op huwelijksreportages doorheen het hele land. Je krijgt een uitgebreid takenpakket, maar er is veel ruimte voor eigen invulling en inzicht. Jouw ontwikkeling tijdens de shoots is minstens even belangrijk voor ons. We verwachten wel dat je de hoofdfotograaf gaat ondersteunen met bijvoorbeeld het dragen van al het fotomateriaal, dat je de trouwkoppels helpt met het netjes houden van de kledij en oog hebt voor het voorkomen van het trouwkoppel. Daarnaast fotograaf je ook zelf graag en veel en dat doe je door aanvullend te werken op de hoofdfotograaf.

Wat jij kan bieden:
Ideaal gezien ben je een beginnende of startende fotograaf en wens je via deze weg meer ervaring op te doen binnen huwelijksfotografie. Het is zeker en vast een meerwaarde als je al eerdere ervaring hebt met het fotograferen in een stressvolle omgeving. Ervaring met huwelijken komt dus zeker en vast in aanmerking. Ook wanneer je nog student bent of zoekende bent binnen de fotografie wereld, kan je deel gaan uitmaken van ons team. Inzicht en ervaring zijn belangrijker dan diploma. Zo hebben sluitertijd, ISO en diafragma geen geheimen meer voor je. Je beschikt over een eigen professionele camera en prime lenzen en hebt de mogelijkheid om gebruik te maken van Adobe Lightroom.

Wij stellen voor:
Een eerlijke vergoeding in verhouding met je ervaring en kwalitatieve meerwaarde. Daarnaast krijg je veel opportuniteiten om bij te leren en staan we met Upshot klaar om je te ondersteunen in het doorgroeien. Je krijgt veel ruimte en vrijheid tijdens de reportages en we voorzien ook altijd een moment om je materiaal te bespreken. Bij langdurige samenwerking zijn ook workshops mogelijk.

So you think you can shoot?

Heb je alles in huis om deze uitdaging aan te gaan? Super! Mail dan nu nog ons je cv en portfolio. Dan maak je snel deel uit van onze talent pool.

SOLLICITEER

Similar Openings

Freelance
Adobe Editor

Thuiswerk

View Posting