Wat wij zoeken:
Een ervaren adobe editor die ons team wil versterken. Je krijgt een welbepaald takenpakket, maar er is veel ruimte voor eigen invulling en inzicht. Je komt terecht binnen een team van fotografen en ondersteunt hen in het digitaal ontwikkelen van het beeldmateriaal (Lightroom). Je brengt eventueel ook basis manipulaties aan (Photoshop). Daarbij houdt je rekening met de stijl en look-and-feel van Upshot Photography.

Wat jij kan bieden:
Ideaal gezien ben je een beginnende of startende editor en wens je via deze weg meer ervaring op te doen binnen huwelijksfotografie. Ervaring met huwelijksfotografie is zeker en vast een plus. Ook wanneer je nog student bent of zoekende bent binnen de fotografie wereld, kan je deel gaan uitmaken van ons team. Inzicht en ervaring zijn belangrijker dan diploma. Zo hebben witbalans, kleurtemperatuur en belichting geen geheimen meer voor je. Je beschikt zelf over de mogelijkheid om gebruik te maken van Adobe Lightroom Classic en Adobe Photoshop.

Wij stellen voor:
Een eerlijke vergoeding in verhouding met je ervaring. Daarnaast krijg je veel opportuniteiten om bij te leren en staan we met Upshot klaar om je te ondersteunen in het doorgroeien.

So you think you can shoot?

Heb je alles in huis om deze uitdaging aan te gaan? Super! Mail dan nu nog ons je cv en portfolio. Dan maak je snel deel uit van onze talent pool.

SOLLICITEER

Similar Openings

Freelance
Second Shooter

België & Nederland

View Posting